Recent Articles

Categorieën
webdesign en development

WEBSITE LATEN MAKEN

Geen programmeervaardigheden! Wilt u een professionele website, maar heeft u een straatvrije manier nodig?

Tegenwoordig is presentatie alles! Als u betrokken bent bij een bedrijf of een start-up gaat doen, dan is de website een must. Omdat het de beste showcase is van je vaardigheden in de online wereld.

Dus alles wat u nodig heeft om ons te contacteren om een website te maken!

Het WebDesign bevat alles wat u nodig hebt om een website te maken. Wij zijn de beste in het leveren van op maat gemaakte websites met moderne esthetiek die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

website-laten-maken

Waarom TheWebDesign?

THE WEBDESIGN weet hoe belangrijk het is om een geweldige website te hebben die uw klanten aanspreekt en uw bedrijfsfilosofie weerspiegelt. Dat is de reden waarom we websites kunnen ontwerpen waarin dat alles en meer is verwerkt om u te helpen meer B2B- en B2C-markten aan te trekken.

Onze technische expertise zorgt ervoor dat u krijgt wat u wenst met een vleugje standaard. Het hebben van een geweldige gebruikersinterface (UI) zal in het oog springen en een geweldige gebruikerservaring (UX) zal nuttig zijn om uw bedrijf in de online markt te laten groeien, omdat zoekmachines zich richten op een betrouwbare gebruikerservaring.

Ons team werkt rechtstreeks met u samen en verandert uw ideeën in oplossingen met waardevolle vaardigheden. Wij maken uw website op te vallen met een opvallend ontwerp en een sterke ontwikkeling. We beschikken over gedegen expertise in alle technieken en technologieën van webontwikkeling die ons in staat stellen om een schone website te leveren die zoekmachine vriendelijk is en geavanceerde functies vertoont op het gebied van betrouwbare lay-out, verbluffende look en feel.

HOE VEEL BETEKENT EEN WEBSITE?

Hoe groot of klein hun bedrijf ook is, wij zorgen ervoor dat onze services voor iedereen toegankelijk zijn. Dat is de reden waarom we onze services betaalbaar houden door ze af te stemmen op uw vereisten en budget.

Afhankelijk van dat alles kan een website op THEWEBDESIGN kosten van €399 en €1299.

We kunnen een complete en professioneel ontworpen website leveren, inclusief eenvoudig te gebruiken CMS WordPress en managed hosting. Wij zorgen ervoor dat de website volledig is geoptimaliseerd voor de grote zoekmachines, zodat uw website altijd bereikbaar is!

Onze ervaring

We hebben ervaring met het overzetten van verschillende websites van verouderde systemen naar een nieuwe installatie van WordPress, Magento en Joomla. Soms zijn er klanten die een nieuw ontwerp van de website willen zien of hun website willen optimaliseren, samen met hun reactievermogen. We kunnen aan al deze voorstellen werken en een uitgebreid portfolio opbouwen. Neem alstublieft contact met ons op zodat we samen kunnen bespreken wat de vereisten voor uw nieuwe website zijn. U kunt uw bestaande domeinnaam en hosting blijven gebruiken. Als u niet wilt, bespreken we wat beter voor u is en proberen we een betere oplossing te vinden. Binnen twee weken is uw nieuwe website online. Je komt naar ons met doelen, dromen en richting – we doen er alles aan om je tevreden, enthousiast en op weg naar online markt te helpen.

Laat ons je nieuwe website maken!

Read More