Onze Producten

Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?
Verken onze TAGS die zijn ontworpen om te passen bij bedrijven van alle groottes en budgetten, en kies de perfecte match om uw klantbetrokkenheid te verhogen.

Ontdek De Digitale Toekomst

Ontgrendel de toekomst van slim eigenaarschap van bedrijven met SMART TAG! Naast kaarten bieden we een scala aan producten zoals telefoontags, tafelstandaards, polsbandjes, telefoontags en meer.

Selecteer het product dat het beste past bij jouw zakelijke doelen en benut de kracht van directe beoordelingen, verhoogde verkoop en onschatbare inzichten om je stempel te drukken in de digitale wereld.

NFC Card
€24.95
NFC Table Stand
€39.95
NFC Phone Tag
€14.95

Hoe het werkt

Benieuwd hoe SMART TAG jouw merkidentiteit transformeert?
Het dient als een online betaalkaart die de klantreis stroomlijnt, waardoor moeiteloze Google-beoordelingen, online zakelijke verbindingen en directe toegang tot informatie mogelijk zijn - alles met slechts één tik of scan.

Directe toegang tot online bronnen

Met SMART TAG kunnen klanten direct toegang krijgen tot elke URL, of het nu gaat om een webshop, website, donatielink of meer. Het proces is zo eenvoudig als het tikken met hun smartphone op de SMART TAG NFC of het scannen van de QR-code.

Naadloze digitale netwerkmogelijkheden

SMART TAG fungeert als een virtuele visitekaartje en maakt moeiteloos netwerken mogelijk. Klanten kunnen hun contactgegevens delen, waardoor verbindingen soepeler verlopen dan ooit tevoren.

Betrokkenheid op sociale media

Klanten kunnen direct verbinding maken met de sociale media-accounts van jouw bedrijf, waaronder Facebook, Instagram, TikTok, Twitter en meer. Het is een snelle en handige manier om online in contact te komen met jouw tevreden klanten.

Delen van sociale content

SMART TAG maakt het voor gebruikers eenvoudig om foto's en videolinks te delen. Of het nu gaat om het presenteren van uw producten, diensten of speciale momenten, het delen van media is nog nooit zo eenvoudig geweest

Restaurant Oplossingen

Voor restauranteigenaren leidt SMART TAG klanten naar prominente platforms zoals Google, Trip Advisor en The Fork, waar ze recensies kunnen lezen en achterlaten. Bovendien stuurt de slimme kaart klanten door naar menu's van restaurants en online bestelpagina's, waardoor het proces snel en gemakkelijk verloopt.

Voordelen / Kenmerken

Vereenvoudigd digitaal netwerken

SMART TAG fungeert als jouw digitale visitekaartje en vereenvoudigt netwerken en het uitwisselen van contactgegevens.

Directe toegang tot bronnen

Het verleent directe toegang tot URL's, waardoor webshops, websites en meer met slechts één tik of scan worden vereenvoudigd.

Aanpasbaar en boeiend

Pas de inhoud en branding van jouw recensiepagina aan om bij jouw stijl te passen. Voeg bedankberichten of speciale aanbiedingen toe om klantenfeedback aan te moedigen.

Positieve beoordelingsstimulans

SMART TAG vereenvoudigt Google My Business-recensies en verhoogt de kans op positieve feedback met frisse, nauwkeurige reacties.

Verbeterde online reputatie

Een voortdurende stroom van SMART TAG-recensies verhoogt jouw online reputatie en trekt meer klanten aan dan concurrenten.

Inzichtelijke gegevensinzichten

SMART TAG biedt waardevolle inzichten, die dienen als leidraad voor serviceverbeteringen en voortdurende verfijning.

Betrokkenheid op sociale media

Klanten kunnen direct verbinding maken met jouw sociale media-accounts op Facebook, Instagram en Twitter, wat zorgt voor on-the-go online interactie.

Moeiteloos delen van media

De slimme kaart maakt het eenvoudig om foto's en video's te delen, ideaal voor het presenteren van producten en diensten.

SmartTag Voordelen

VoorSmart Tag

3.2 126 Google Reviews
5 Star
58%
4 Star
60%
3 Star
50%
2 Star
30%
1 Star
28%

NaSmart Tag

4.9 589 Google Reviews
5 Star
98%
4 Star
70%
3 Star
20%
2 Star
5%
1 Star
2%

Veelgestelde Vragen

X
×