Stap het digitale tijdperk binnen en neem de controle over uw online aanwezigheid! Stel je dit eens voor: een naadloos platform voor het kopen en verkopen van producten en diensten. De sleutel tot succes in dit digitale tijdperk is een webshop, en The Webdesign is uw betrouwbare partner in deze reis.

Met onze niet-aflatende toewijding en expertise in het creëren van technisch onderlegde en eigentijdse webshops, zijn we toegewijd aan het creëren van de perfecte online winkel die aan uw behoeften voldoet.

Maakt u zich zorgen over de toegankelijkheid van uw webshop? Maak je geen zorgen! Uw webshop werkt naadloos op alle apparaten, van desktops tot smartphones, waardoor u een gemakkelijke winkelervaring krijgt. Het aankoopproces verloopt soepel en gestroomlijnd, waardoor u een voorsprong heeft op de concurrentie.

Wat is een webshop?

Een webshop is een digitaal platform waar bedrijven hun producten en diensten online kunnen verkopen. Het biedt klanten een gebruiksvriendelijke interface om te browsen en online aankopen te doen.

Hoeveel kost een webshop?

De kosten van een webshop zijn afhankelijk van factoren zoals uw specifieke wensen en budget. Er is geen pasklaar antwoord. Een basiswebshop kan €750,- kosten, terwijl een veelzijdige e-commerce oplossing tot €1500,- of meer kan kosten. Onze transparante prijsopties helpen u een pakket te kiezen dat bij uw budget past.

Voordelen van een webshop

 • - Professioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp
 • - iDeal-betaalmodule
 • - Onbeperkt productassortiment
 • - Optimalisatie voor alle apparaten
 • - Contactformulieren en chatopties
 • - Onbeperkte tekstpagina's
 • - Gedetailleerde inzichten en gegevens
 • - Professioneel CMS
 • - Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • - Google Maps-integratie
 • - Uitgebreide menu's en navigatie
 • - YouTube-integratie
 • - Fotogalerijen en diavoorstellingen
 • - Nieuwsbriefmodule
 • - Sociale media-integratie
 • - Regelmatige back-ups
 • - Uitbreidbaarheid

Hoe webdesign uw e-commercebedrijf een boost geeft?Gebruiksvriendelijke ervaring

Een intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp zorgt ervoor dat klanten moeiteloos door uw webshop kunnen navigeren. Deze positieve winkelervaring stimuleert klantenloyaliteit en verwijzingen.

Aantrekkelijke gebruikersinterface

Met webdesign kunt u uw producten of diensten aantrekkelijk presenteren, waardoor een sterke visuele impact op bezoekers ontstaat.

Zichtbaarheid in zoekmachines

Een goed webontwerp en optimalisatie zorgen ervoor dat uw webshop beter zichtbaar is voor zoekmachines, waardoor uw positie in de zoekresultaten wordt verbeterd en meer organisch verkeer wordt aangetrokken.

Mobiele responsiviteit

Nu steeds meer shoppers mobiele apparaten gebruiken, zorgt een responsief ontwerp ervoor dat uw webshop naadloos functioneert op smartphones en tablets.

Snellere laadtijden

Webontwerp speelt een cruciale rol bij het verkorten van de laadtijden van pagina's en voorkomt dat potentiële klanten uw site verlaten vanwege trage prestaties.

Vertrouwen en geloofwaardigheid

Een professioneel ontworpen webshop bevordert het vertrouwen en de geloofwaardigheid van uw doelgroep, waardoor u een sterke online reputatie kunt opbouwen.

Met onze expertise creëren wij een webshop op maat van uw specifieke wensen. Binnen twee weken leveren wij een kant-en-klare webshop op, zodat jij snel aan de slag kunt met online verkopen. Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden en bieden uitgebreide ondersteuning voor productbeheer, inclusief BTW en verzendkosten. Laat ons uw webshop maken terwijl u zich concentreert op uw bedrijf!

Getuigenis

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn een dynamisch website- en app-ontwikkelingsbedrijf dat zich toelegt op het omzetten van ideeën in innovatieve digitale oplossingen. Met een passie voor technologie en een streven naar uitmuntendheid creëren we boeiende websites en gebruikersgerichte mobiele applicaties die tegemoetkomen aan uiteenlopende zakelijke behoeften.

online_icon

Our Location

Sniep 69,
1112 AJ, Diemen
online_icon

Crafting Digital Experiences:

Get in Touch

Wij stellen het op prijs dat u interesse heeft om contact met ons op te nemen. Gebruik het onderstaande formulier om contact op te nemen als u vragen, opmerkingen of feedback heeft.