Print service

DIGITAAL

Kleine oplages, grote distributie. Digitaal printen is m.n. interessant wanneer er sprake is van kleine oplages en/of snelle veranderingen in de bestelling. Denk aan posters, brochures of reclame. Digitaal drukwerk biedt flexibiliteit en vele mogelijkheden. Brieven of kaarten kunnen snel aangepast worden en kunnen bijvoorbeeld individueel aangepast worden. Bovendien zijn de opstartkosten voor digitaal drukwerk lager dan voor offset printen. Hierdoor is digitaal printen al aantrekkelijk bij één print. Daarnaast komt de kwaliteit van digitaal drukwerk steeds dichter in de buurt van offset drukwerk. Er zijn tegenwoordig hogere resoluties mogelijk waardoor het resultaat veel scherper oogt. Digitaal drukwerk kan eindelijk met recht de opvolger van offset printen genoemd worden.
De mogelijkheden zijn eindeloos:

 • Zwart/wit of full-color
 • Kleine oplage
 • Diverse formaten
 • Aanpasbaar
 • Snelle oplevering
 • U kunt denken aan visitekaartjes, voorgedrukt briefpapier, flyers, brochures, posters en nog veel meer!
 • Uithangborden
 • Door reclamezuilen en uithangborden die u ook buiten kunt plaatsen, biedt The Webdesign de ultieme herkenbaarheid voor uw bedrijf aan. Zichtbaar, herkenbaar en vindbaar.
 • Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Ook wanneer u het product waar u naar op zoek bent hier niet genoemd staat, kunnen wij bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Printing-Services
Spilled CMYK paint. 3d

OFFSETDRUKWERK

Hoewel offset printen de oudere techniek is, biedt het in sommige gevallen nog diverse voordelen en bovendien is de kwaliteit ook van een hoge standaard. Ook met offset printen bieden wij een breed scala aan oplossingen aan. Offset printen is met name bij grotere oplages van voordeel. Het is echter minder snel en minder flexibel dan digitaal printen. Heeft u drukwerk in grotere oplages nodig? Dan is offset printen dé oplossing voor uw. Het biedt een hoge kwaliteit tegen lagere kosten per print Ook hier bieden wij diverse mogelijkheden;

 • Zwart/wit tot full-color
 • grote oplages
 • Diverse formaten

PROMOTIEMATERIAAL

Ook dat kan bij ons. Naast briefpapier, enveloppen en flyers kunt u bij ons ook allerlei andere materialen laten bedrukken! Denk aan het bedrukken van kopjes, t-shirts, buttons, kalenders en nog veel meer. Hiermee kunt uw bedrijf nog zichtbaarder maken! Ook als particulier kunt u gebruik maken van deze dienst. Wij bieden deze dienst ook aan in kleinere hoeveelheden.

promotiemateriaal

PARTICULIEREN

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor allerlei diensten. Denk aan persoonlijke wenskaarten, trouwkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes of alle andere kaarten waar wij voor u een persoonlijk tintje aan kunnen geven. Ook hier zorgen wij voor tevreden gezichten en een resultaat waar u een behoorlijk glimlach van krijgt. Wij doorlopen met u het proces van concept tot aan het eindproduct. Ook wanneer u zelf een design heeft, kunnen wij deze printen voor u.
Ook voor particulieren geldt een snelle levering en uitmuntende kwaliteit!

Accepteren
The Webdesign.nl maakt gebruik van Cookies meer informatie.