Werkwijze

Onze werkwijze

Ieder project begint bij ons een met gesprek waarin wij de wensen en mogelijkheden met u doornemen. Hierna kunnen besprekingen ook telefonisch, Skype, mail of in persoon plaatsvinden. Wij doorlopen met u vragen zoals wat u wilt bereiken met de website en wat voor functionaliteit u wenst.

U kunt hierbij natuurlijk ook voorbeelden tonen van hoe u het graag of juist helemaal niet hebben wilt. Zo krijgen wij een goed beeld van wat wij moeten doen. Stap voor stap doorlopen we met u de opties die wij bieden en hoe u dat graag geïmplementeerd ziet. Ook kunt u hier kiezen voor een huisstijl en kleurenpalette.

Vanuit onze expertise adviseren wij u over de diverse mogelijkheden en de voor- en nadelen van bepaalde manieren van implementatie. Wij adviseren u ook vanuit het oogpunt van uw klanten, die uiteindelijk de website zullen gaan gebruiken. Een optimale gebruikerservaring plukt u de vruchten van!

Design-Process
Banner

INTEGRITEIT EN TRANSPARATIE.
Dit zijn twee van onze kernwaarde waar we heilig in geloven. Daarom garanderen wij een eerlijke, concurrerende prijs, geen verborgen kosten of kleine lettertjes, en bovenal open manier van omgaan waarin wij samen met u tot de beste oplossing komen voor uw wensen.

PERSOONLIJK CONTACT.
Gedurende het project onderhouden de medewerkers van The Webdesign persoonlijk contact met u. U zult voor uw project te maken hebben met een vast contactpersoon waarmee u direct in contact kunt treden, dat is wel zo handig. Onze medewerkers plaatsen uw tevredenheid op de eerste plaats. Wanneer wij u kunnen helpen uw doelen en dromen te realiseren, dan maakt dat ons tevreden. Uw succes is ons succes!

Ontwerp en goedkeuring
Onze filosofie is dat onze ontwerpen uitdragen waar u voor staat en dat wij transparant te werk gaan. Onze ontwerpers en experts hechten er daarom waarde aan tijdens het proces regelmatig naar u mening te vragen en krijgt u de mogelijkheid om verbeterpunten aan te kaarten of nieuwe wensen te uiten.

Hiermee zorgen wij ervoor dat ieder ontwerp van ons perfect aansluit op uw wensen en daarmee uniek van aard is. De eerste stap is daarom het opstellen van meerdere zogenaamde draft concepten. Dit zijn ruwe concepten die de basis vormen van het verdere project. Deze worden aan u gepresenteerd waardoor u een beter beeld krijgt van de alternatieve mogelijkheden. Na de goedkeuring van één van deze concepten gaan onze ontwerpers verder aan de slag tot u tevreden bent met het resultaat. Gedurende het proces kunt u altijd wijzigingen laten aanbrengen.

Banner
br4

Realisatie
Nadat het ontwerp af is, wordt deze tezamen met de benodigde software geïnstalleerd op de servers. Wij zorgen dat de website volledig actief is en getest. Hoewel de website op dit punt actief is, is deze alleen nog zichtbaar voor u. U kunt de website uitproberen, wijzigingen aankaarten, en tekst en afbeeldingen laten toevoegen. The Webdesign begeleidt en helpt u bij iedere stap in dit proces.

Live Gaan
Nadat de laatste controle en test heeft plaatsgevonden, ontvangt u van ons een e-mail waarin wij aangeven dat de website klaar is om live te gaan, dat wil zeggen zichtbaar gemaakt kan worden voor het publiek. Op uw aangeven kan de website op elk moment live gaan! U ontvangt nu ook de gebruikersnamen en wachtwoorden, die u zelf kunt veranderen. Wij geven u graag advies hoe u een veilig wachtwoord kunt kiezen. Gefeliciteerd, u kunt nu heel eenvoudig zelf uw website beheren en controleren.

En wat nu?Ook nadat de website live is, zijn de medewerkers van The Webdesign beschikbaar voor u. Wij blijven alert voor eventuele verbeterpunten. Hierna wordt het proces en het eindresultaat samen met u geëvalueerd. U kunt ook hierna nog terecht met technische of andere vragen. Tevens hebben wij diverse handleidingen beschikbaar waarmee u uw weg kunt vinden, maar uiteraard kunt u ons ook bereiken voor hulp via chat, e-mail, telefoon of Skype.

Accepteren
The Webdesign.nl maakt gebruik van Cookies meer informatie.