Online orderbeheeroplossingen

In deze tijd, met de komst van de digitale revolutie, zijn de verwachtingen van de klant naar nieuwe hoogten verschoven en sturen ze steeds meer het kooppad, daarom moeten verkopers zich snel aanpassen om te garanderen ze bieden een consistente klantervaring en blijven kosteneffectief. Een orderbeheersysteem kan hierbij helpen door cruciale voordelen te bieden die een bedrijf koppelen aan veranderende klantverwachtingen en huidige markteisen.

Een online beheersysteem aan uw zijde hebben kan gunstig zijn voor uw bedrijf als u te maken krijgt met uitdagingen bij uw dagelijkse bestellingen, of als u de bestellingen die tijdig moeten worden afgeleverd, bijhoudt. Het is handig wanneer u uw leveringen kunt balanceren, de verkoop kunt inschatten en gemakkelijk bestellingen kunt opnemen als u uw volledige proces via verschillende verkoopkanalen kunt beheren en de voorraadbeschikbaarheid in realtime kunt controleren.

Het gebruik van een platform voor orderbeheer, zoals dat van The WebDesign, is essentieel voor aanhoudende groei en winstgevendheid, of u nu een klein bedrijf bent of een enorme onderneming van meerdere miljarden dollars.

THE WEBDESIGN presenteert een online bestelsysteem waarmee u online bestellingen kunt plaatsen. Met onze haalbare online orderbeheersystemen kunnen de bestelformulieren ook automatisch worden afgedrukt. Daarnaast worden de postcode, besteltijd, bezorgprijzen per postcode, kortingen, enz. Dienovereenkomstig vastgesteld.

Een compleet en efficiënt systeem wordt door ons geleverd wanneer u diensten van ons afneemt. U hoeft niets te doen, u geeft de bestelling gewoon door aan de keuken. U hoeft niet voor de rest van uw leven een maandbedrag of een percentage te betalen. Alles wordt door ons verzorgd. Klanten kunnen bestellingen plaatsen op uw website met behulp van ons online bestelsysteem. De bestelling wordt per e-mail naar u gemaild en automatisch afgedrukt.

Wat zijn de voordelen van onze oplossing voor online orderbeheer?

  • Er zijn geen commissies van derden en dit zorgt ervoor dat de volledige bestelwaarde van jou is.
  • Wij regelen uw iDeal-account.
  • Betalingsoverzichten die gemakkelijk te begrijpen zijn.
  • Orderafhandeling is geautomatiseerd en het bestelformulier wordt automatisch afgedrukt.
  • Het is mogelijk om postcodes, besteltijden, bezorgkosten per postcodegebied en kortingen te personaliseren.
  • Als je aangeeft dat je geen bestellingen wilt accepteren, wordt het bestelsysteem uitgeschakeld. Je bent dus helemaal vrij om op vakantie te gaan.
  • Het is eenvoudig om promoties en deals in te stellen.
Offerte Aanvraag